En tilbageførsel af 350.000 USD forhandlet med en ureguleret investeringsmægler​

En tilbageførsel af 350.000 USD forhandlet med en ureguleret investeringsmægler

Hvad handler tvisten om

Denne sag er lærerig af mange årsager. Primært fordi, at selv de mest kloge, sofistikerede og velhavende individer kan blive snydt og manipuleret af svindlere, og hvordan det at have MyChargeBack til at hjælpe dig, kan gøre hele forskellen.

B.R. er en succesrig forretningsmand fra Florida, der bor og arbejder på fuld tid på en naturskøn middelhavsø. Da en pensionering nærmede sig, besluttede han at foretage en række investeringer for at stabilisere og forbedre sin økonomiske fremtid. Desværre førte en vildledende annonce på Facebook til en række meget overbevisende telefonopkald. Inden for få måneder havde B.R. deponeret mere end en halv million dollars til en ureguleret online investeringsmægler.

Som det ofte sker med disse falske investeringer, så investeringen lovende ud, og viste en konstant vækst over flere måneder. Det er indtil mægleren finder ud af, at han ikke længere kunne få flere indskud fra sin kunde. På det tidspunkt, var B.R. ude af stand til at logge ind på sin konto, og hans anmodninger om at få overført fra kontoen blev afvist. Det var nu klart for ham, hvad der var sket, og han rakte ud til MyChargeBack for at få hjælp.

Strategier og taktik

I betragtning af det betydelige beløb, der var potentielt tabt i denne sag, var det klart, at ”forretningen” (mægleren) ville gøre meget for at bekæmpe vores bestræbelser på at få beløbet refunderet. Som et resultat udarbejdede vi en komplet efterretningsrapport om forretningen, inden vi startede nogen direkte kontakt med dem.
Bevæbnet med vigtige informationer om forretningen og indsigt i de personer, der kunne være involveret i det påståede svindelnummer, rykkede vi straks på to parallelle fronter.

Først begyndte vi en tilbageførsels procedure med B.R.s bank.

For det andet, og vigtigst af alt, fik vi et advokatfirma til at udarbejde en række juridiske breve bakket op med en troværdig og øjeblikkelig trussel om civil retssag, politianmeldelse og strafferetlige sanktioner.

Hvilken forskel MyChargeBack gjorde

Forretningen anlagde som forventet en taktik om at forsinke sagen blandt andet misledende informationer, misbrugte mere end et år af vores klients tid. Til sidst stod forretningen overfor valget om at tilbageføre beløbet til klientens konto på den ene side, en øjeblikkelig politianmeldelse, med dertilhørende retssag på den anden. Forretningen fremsendte en tilbud om forlig. Vores forhandlinger resulterede i et endeligt tilbud på 350.000 USD, der skulle deponeres på B.R.’s konto til gengæld for at tilbagekalde alle udestående handlinger mod virksomheden. En afbalancering af potentielle omkostninger, tid og usikkerhed forbundet med en retssag rådede vi vores klient til at acceptere tilbuddet.

Overblik: MyChargeBack i USA

  • Sagen involverede et tab på mere end 500.000 USD til vores klient, en velhavende forretningsmand, via bankoverførsler til en ureguleret, online investeringsmægler

  • MyChargeBack rådede klienten gennem en tvist med forretningen, der strakte sig over mere end et år

  • Sagen blev løst, da en forhandling resulterede i en returnering af 350.000 USD til vores klient

Betaling foretaget af forretningen